Over mij

Ontspannen leven en leren in de Herberg

Voel je welkom!

Veel mensen die ik mag coachen, die een training bijwonen, of gebruik maken van de Flexxx-ruimte huren geven aan dat het er zo ontspannen aan toe gaat in de Herberg. En dat is precies mijn missie; mijn bijdrage leveren aan het meer ontspannen zijn in dit moment. En tegelijk samen zó leven en leren dat we ontspanning en veerkrachtig-zijn kunnen doorgeven aan volgende generatie(s). Ik geloof dat wat wij ontwikkelen in onszelf, we kunnen doorgeven aan anderen om ons heen. 

Mijn hart ligt sinds jaar-en-dag bij de Kinderopvang. In diverse functies heb ik op leidinggevend, coachend en trainingsvlak mogen ervaren dat wij door kunnen geven aan de kinderen, wat wij in onszelf ontwikkelen.  

Het gedicht “De Herberg” van Rumi geeft voor mij de essentie van leven en leren weer: 

Mens zijn- als een Herberg- met steeds nieuwe gasten aan de deur. Vaak blijheid en goede zin, soms verdriet en lastige zaken. Ontmoet ze met een glimlach en verwelkom ze allemaal. Ze zijn allen gestuurd als gids uit het onbekende.

Puk en Ik

We hebben samen al heel wat avonturen beleefd, Puk en ik. Ik startte als pedagogisch medewerker op de peutergroep waar ik al snel aan het werk ging met Puk&KO, de voorloper van Uk&Puk. Daarna ging ik pedagogisch medewerkers begeleiden vanuit de functie van leidinggevende en als pedagogisch coach. In die laatste rol heb ik de CED – train de trainer opleiding gevolgd en ben ik nu bijna vijf jaar als gecertificeerd Uk & Puk trainer aan het werk. 

Door mijn ervaring binnen de kinderopvang wordt de vertaalslag vanuit de theorie en de opdrachten in de deelnemersmap naar de praktijk daarom snel gemaakt.

• contact

Wat is jouw ervaring?

Ik ben benieuwd naar hoe jij mij en de Herberg ervaren hebt. Laat het gerust weten!

Dit kan via het contact formulier.